Levering og retur

Levering

Leveringstiden er 1-4 hverdage, og ordrer sendes typisk inden for den næstkommende hverdag. I travle perioder som op til jul og udsalg kan leveringstiden være lidt længere.

Ved køb for over 500,- tilbydes gratis levering til enten pakkeshop eller hjemmeadresse. Vi leverer med GLS og Postnord.

Pakker til GLS Pakkeboks eller Postnord afhentningssted skal afhentes inden 7 dage, ellers returneres de.

Click & Collect er også en mulighed, hvis varerne er på lager i butikken. Det er gratis at afhente din ordre i butikken og ordrer indgået før kl. 10 klargøres samme dag.

Returfragt er pt gratis.

Leveringsmetode Pris
GLS Pakkeshop eller privat over 500,- 0,-
GLS Pakkeshop under 500,- 25,-
GLS Privat under 500,- 35,-
Postnord Collect eller Home over 500,- 0,-
Postnord Collect 25,-
Postnord Home 35,-
Click & Collect 0,-
Retur 0,-

Retur

Du har 30 dage til at returnere varer, hvis de ikke lever op til dine forventninger. Returfragt er pt gratis.

Registrér din retur i returportalen, følg vejledningen her og få her dit returlabel eller en QR kode til benyttelse ved din returnering.

Har du bestilt din ordre til Click & Collect, så kan du ikke registrere den i returportalen, så kontakt kundeservice for at få tilsendt et returlabel pr. email.

Varen skal returneres i samme stand, som den er modtaget inkl. mærker og æske ved fx sko eller gadgets. Genbrug gerne posen eller kassen varen er sendt i eller anvend noget tilsvarende og luk den forsvarligt, da det er dig selv, der hæfter for det, hvis der opstår en skade under transporten retur.

Sæt dernæst det printede returlabel på pakken eller få et scan af QR koden, når du afleverer pakken hos GLS eller Postnord og husk at få kvittering for indlevering af pakken.

Du kan også returnere dine varer i butikkerne i København.

Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller vare, oprettes en ny ordre med den/de
varer med det samme.

Når vi har modtaget varen retur, bliver beløbet indsat på den konto, købet er foretaget fra. Bemærk at der kan gå nogle dage før beløbet registreres på din konto.

Returadresse

LAGUNE ONLINE STORE
Esromgade 15, Opg. 1, 4. Sal, Rum 1401
2200 København N

Refusion sker til det oprindeligt benyttede betalingsmiddel og kan tage op til en uge for visse korttyper.

 

Lagune e-mærket certificering

lagunecph.com er godkendt af e-mærket. Når du handler hos os, har du derfor altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling. e-mærket er et kvalitetsstempel, der viser forbrugeren, at en netbutik overholder alle lovgivningskrav samt en række krav om etisk adfærd på nettet.