LAGUNE SESSIONS VOL. 2

Lagune Sessions er Lagunes lydunivers, der vil omfavne både musik, podcasts, talks og meget mere. Vi starter ud med en podcast serie, hvor vært Thomas Kring inviterer dig med helt ind bag facaden på dansk skateboarding med historier, som du aldrig har hørt dem før - fortalt af skaterne selv.

I hver episode inviteres en fremtrædende dansk skater i studiet til en samtale med udgangspunkt i gæstens største udfordringer og nederlag, og hvilken rolle skateboarding har spillet i at vende den modgang til medgang. Alt sammen fortalt uden filter af en række af dansk skateboardings største talenter og profiler, som hver især har været med til at definere scenen på deres egen facon.

En ny episode udgives hver onsdag fra. d. 20. marts og 10 uger frem. Hør Vol. 1 nu.

 • 24. April

  Silas Adler

  Efter at have passeret skiltet til Sjælland, på vej hjem fra en skatekonkurence i Svendborg, fik Silas Adler ideen til at starte det danske og siden internationale skate-modebrand, Soulland. Thomas Kring tager en snak med Silas Adler om, hvad modeindustrien kan lære af skateboarding og hvorfor industrien banker på døren til skateboardingens kerne og DNA.

  Lyt på Spotify
 • 17. April

  Jesper 'Lobster' Rosenberg

  Den 26. december 2004 skulle have været endnu en dag i paradis for Jesper 'Lobster' Rosenberg, der, som dykkerinstruktør, befandt sig på 15 meters dybde ud for Phi Phi's kyst i Thailand, da Tsunamien ramte øen. Jesper overlevede, men her, knap 20 år senere, presser tårerne sig stadig på, når minderne genkaldes. Hans liv blev forandret for altid. I denne episode gæster en af Københavns første streetskatere, 'Lobster', hans gamle ven, vært Thomas Kring, i studiet og giver et sjældent indblik i timerne, dagene og minutterne efter katastrofen.

  Lyt på Spotify
 • 10. April

  Rene Villumsen

  Rene er typen, der går all-in. Og det i en sådan grad, at hans sponsor, Manual Skateshop, måtte teame ham op med den noget ældre skater, filmer, coach og mentor, Claus Juul aka ‘Betjenten’, for at holde styr på den unge vildbasse.
 Det umage makkerpar åbnede hurtigt nye døre sammen på vejen mod en international skateboard karriere. Men var det overhovedet den rette vej at gå?

  Lyt på Spotify
 • 3. April

  Crafty

  Som 15-årig mister Crafty sit største idol - sin mor. Arven, bruger han på at tage alene til New York. Her bliver han hurtigt bedste venner med skatelegenderne Quim og Mike Cardona, som introducerer ham for byens spirende Hiphop scene, freestyle rap og damer. Her finder Crafty sit Mekka, midt i skateboardings og rappens mest formative år.

  Lyt på Spotify
 • 27. Marts

  Tobias Simeon

  Tobias er skater, Muay Thai fighter, musiker og diplomatbarn. Han er vokset op i flere forskellige afrikanske lande, med nogle korte ophold i Danmark. Han blev en mester til at tilpasse sig nye miljøer og samfund. Så god, at han til sidst ikke vidste, hvem han selv var. Derfra begyndte det for alvor at gå galt.

  Lyt på Spotify
 • 20. Marts

  Viktor Solmunde

  Viktor er park og vert skater, 16 år og nummer 16 på verdensranglisten. Han er på vej til OL i Paris '24 og så foretrækker han at have sin far med til konkurrencer, da hans mor kan blive for ængstelig og pifte for højt, når han skater blandt sine idoler.

  Lyt på Spotify

Credits

Vært: Thomas Kring
Tilrettelægger: Thøger Kappel
Lyddesign: Frederik Ludwigs
Redaktør: Tue Blædel

Produceret for Lagune af BEAM audio agency